21 January 2020

Vlog 4 - Exciting Times

Vlog 4 is live, vanaf nu kan je ons tweewekelijks volgen op onze missie om retail klaar te maken voor de toekomst. Het zijn spannende tijden, waarom? Dat zie je in een onze vierde vlog.

✅ Tim neemt je mee naar één jaar geleden. Toen hij voor de eerste keer het idee van Jorg Snoeck hoorde op een RetailDetail event: een winkel waar retailers, technologie-, facility-, en innovatiepartners samen komen om aan de toekomst van retail te bouwen. Een waanzinnige samenwerking van verschillende expertises die binnenkort te bewonderen zal zijn in de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

Wat je mag je nog verwachten in de vlog?

✅ Om van idee naar uitwerking te gaan heb je een goede propositie nodig. Veroniek en Maarten van True North vertellen hoe ze vanuit strategisch oogpunt het idee benaderd hebben om zo de juiste propositie te bekomen voor dit waanzinnig project.

✅ Ons team wordt door innovation lead Margot ondergedompeld in een ‘design sprint crash course’ 5 uur en veel post-its later zijn we klaar om binnenkort onze eerste design sprint aan te bieden voor klanten.

Let’s make it happen, together

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart