Meet the team

Merk & Conceptstrateeg OVER WAVE OF ENGAGEMENT Bij Wave helpen…
Creative Director
Co-Founder
#teamretail content producer & happiness officer

Client Services Manager

Client Services Manager
Design operations lead
senior interior designer
Interior Designer

Een fijn team van strategie-, interieur-, en technologie designers 

Geschiedenis

In 2017 zocht oprichter Tim Gielen een bedrijf dat hem kon helpen zijn 15 jaar retail ervaring op de winkelvloer en in het e-commerce team te vertalen naar technologische oplossingen die de fysieke winkel ook in de toekomst recht van bestaan zouden geven.

Dat bedrijf vond hij in Dobit, waar hij Nele ontmoette die op dat moment al 15 jaar lang nationale en internationale klanten hielp met het uitdenken en realiseren van technologische belevingsconcepten en creatieve digital signage oplossingen voor retail en kantooromgevingen.

In hun drive om ver voorbij de technologie te denken ontstond een methodiek om technologieprojecten tot een succes te maken die uiteindelijk uitgroeide tot een spin-off studio die sinds 2020 volledige winkelconcepten ontwikkelt, vertrekkende vanuit de strategie, over interieur en technologie design.

In 2023 vervoegt Judith Hoefkens de directie als creative director. Met meer dan een decennium ervaring in retail, showroom, hospitality en workspace design op het allerhoogste niveau is ze de juiste vrouw op de juiste plaats om Wave mee tot een award winnende studio uit te bouwen.

Mail Tim voor een kennismakingsgesprek.

tim@waveofengagement.com

Altijd welkom in onze studio in Antwerpen.


Residentie Opera
Frankrijklei 28 1a
2000 Antwerpen

Vind ons

waveofengagement-instagram
waveofengagement-spotify
waveofengagement-linkedin

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart