23 December 2019

Vlog 2 - Over de grens

Vlog 2 is live, vanaf nu kan je ons tweewekelijks volgen op onze missie om retail klaar te maken voor de toekomst.

Tim neemt je mee over de grens in Zeist, Nederland waar hij zich samen met de expertgroep retail innovatietechnologie buigt over de verderzetting van hun blue paper voor shopping tomorrow.
https://www.shoppingtomorrow.nl/nl/th…

Daarnaast heeft hij het samen met Tibert Verhagen (Associate professor Amsterdam University of applied sciences & Retail Innovation Platform) over de wat kleine zelfstandigen (MKB’ers) belemmert om aan innovatie te doen.

Onze digital storyteller Ruben gaat in Brussel zijn neus opsteken tijdens het Media Fast Forward event. Waar meer dan 1000 mensen samenkomen rond media & innovatie. Zijn aandacht gaat vooral uit naar de pickachu stage, wat daar te beleven valt zie je in de vlog en heeft hij tijdens zijn terugreis wat suggesties voor NMBS.

De eerste podcast is een feit, samen met onze medeoprichtsters en proefkonijn Nele Bruers maken we onze eerst podcast (spannend!).

Afsluiten doen we op de Meir, in onze natuurlijke habitat. Tussen de winkels, waar we het nog even hebben over de kerstshoppers en vooral over de winkelmedewerkers en waarom ze tijdens deze drukke dagen een staande ovatie verdienen.

Oh ja en aan iedereen prettig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart