2 september 2020

Update 08/2020 | Wat een topmaand!

Weer een maand voorbij gevlogen, waar we mochten werken met retailers en mensen ontmoeten waar we naar opkijken. Een topmaand!

Wat je in deze #teamretail update te zien krijgt:

  • Na weken van afwezigheid is er leven in en rond ons kantoor. Jorg Snoeck en de mensen van RetailDetail hebben niet stilgezeten tijdens de zomervakantie. Ze zijn binnenkort klaar om weer retail inspiratie tours te organiseren.
  • Is Dille & Kamille een retailer of een merk? Wij zijn in ieder geval blij dat we ze kunnen helpen met hun online/offline verhaal scherp te zetten, terwijl zij ons helpen door hun winkel in Antwerpen open te stellen voor een aflevering van #teamretail STORiES
  • Om in de lijn van merken, retailers en mensen waar we naar opkijken is Dado Van Peteghem zeker iemand die ons inspireert. Wij gingen op zijn prachtige kantoor langs om een #teamretail podcast & portraits op te nemen
  • Gent is de place to be voor innovatie (en voor goeie koffie), we zijn samen met Guillaume Van Moerkercke (founder van Ad Random) gaan brainstormen in het co-working kantoor van Wisefools. Een kantoor dat nota bene getekend werd door Guillaume.

Verwijzingen in de vlog:

tot de vloggende keer,

#teamretail

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart