DE UITDAGING

 

“Op zoek naar een designstudio die ons merk CKS, Contemporary Key Styles, fysieke tot leven kon brengen werd Wave of Engagement aangeraden door onze interieurbouwer.

Ze begrepen onmiddellijk onze uitdaging, hoe kunnen we een hedendaags interieur creeƫren dat modieus is en blijft, naar analogie met onze collectie en merkwaarden. Een canvas om onze typische kleurrijke prints uit het winkelbeeld te laten spatten. Een winkel met een high end uitstraling, die toch betaalbaar blijft om te bouwen.

Wave of Engagement leerde ons “the gift of the building” te omarmen.

Zoveel mogelijk authentieke elementen uit onze diverse panden bleven bewaard. De wanden werden ruw gelaten en wit overspoten, en er werd een custom zwevend rekkensysteem ontworpen dat voldoende lucht rond de kledij en herkenbaarheid aan het concept bood.

Tot slot werden presentatietafels, gordijnen en poefen in een trendkleur uit de collectie gezet, dat zorg niet alleen voor een mooie synergie van interieur en collectie maar geeft ons ook de kans voor een zeer beperkte investering het winkelbeeld op te frissen doorheen de jaren.

 

 

TEAM CKS

 

 

Mail Tim voor een kennismakingsgesprek.

tim@waveofengagement.com

Altijd welkom in onze studio in Antwerpen.


Residentie Opera
Frankrijklei 28 1a
2000 Antwerpen

Vind ons

waveofengagement-instagram
waveofengagement-spotify
waveofengagement-linkedin

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart