DE UITDAGING

“Hoe kunnen we als grootste Europese distributeur van alles voor hobbybrouwen verder groeien in retail?”

Vanuit die vraag starten we een onderzoek met Wave of Engagement op, die voor ons in dialoog gingen met heel wat brouwers en aspirant brouwers om te ontdekken waar we  van toegevoegde waarde kunnen zijn.

De inzichten? Starten met brouwen toegankelijker maken, de drempel om van hobby-brouwers naar professionele brouwer te gaan verlagen, en daartussen vooral faciliteren in ontmoetingsplaatsen waar brouwers van alle niveau’s elkaar kunnen ontmoeten, brouwen en kennis uitwisselen.

Wave of Engagement kristalliseerde deze inzichten tot het community merk Brewmine, met als eerste fysieke verschijning Brewmine  TAP, de eerste in een reeks van lokale stadsbrouwerijen waar beginnende professionals in kleine volumes kunnen brouwen op onze installaties, waarbij wij het bier rechtstreeks verkopen op één van onze twintig tapkranen en schenken aan brouwers en liefhebbers van alle niveau’s.”

We kozen voor Wave of Engagement omwille van hun talent om creatief denken te koppelen aan business strategie en innovatie.”

Bart Balis | Brouwland

Mail Tim voor een kennismakingsgesprek.

tim@waveofengagement.com

Altijd welkom in onze studio in Antwerpen.


Residentie Opera
Frankrijklei 28 1a
2000 Antwerpen

Vind ons

waveofengagement-instagram
waveofengagement-spotify
waveofengagement-linkedin

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart